web analytics

26 Noviembre a las 19:30 h

Invitació a l’acte de cloenda de Sota Terra’ 14 a CineCiutat

 

dfa6353d-3aee-4c63-b4ad-b244f329229b

Invitació a l’acte de cloenda
de Sota Terra’ 14 a CineCiutat

L’equip de Sota Terra’14, la Mostra d’Animació Experimental de Mallorca, té el plaer de convidar-lo a la projecció que tindrà lloc dia 26 de novembre a les 19.30h a CineCiutat. Aquest acte servirà com a cloenda de la mostra. Hi podreu veure totes les animacions de la selecció oficial, però a més, en acabar la projecció alguns dels artistes ens parlaran sobre la seva experiència al voltant de l’animació experimental en una taula rodona.
Així mateix els convidem a passar durant aquests dies per les galeries col·laboradores (Kewenig, Altair, Fran Reus, Addaya) i per les activitats paral·leles que hem preparat en diferents espais culturals de la ciutat.
Preguem respongui aquest e-mail per confirmar el nombre d’assistents a l’acte de cloenda.

The team Sota Terra’14, The Festival of Experimental Animation of Mallorca, is pleased to invite you to the screening that will take place on 26th November at 19.30 at CineCiutat. This event will be the closing of the Festival. There you will be able to watch all the animations in official selection, but also, after the screening, some of the artists will talk about their experience about experimental animation at a round table.
We take this opportunity to invite you to pass during the previous week, from 19th to 26th November, for our partner art galleries (Kewenig, Altair, Fran Reus, Addaya) as well as to the other activities that we have prepared in different cultural centers of the city.
We ask to reply to this email to confirm the number of attendees to the closing.