web analytics

Inauguración: 04.05.17 a las 19:30 h

La Misericòrdia – Palma

DIONÍS BENNÀSSAR – MÉS ENLLÀ DE LA PINTURA

Molt bones,

Us fem arrivar l´invitació de la segona Exposició que es farà sobre l´artista pollencí DIONÍS BENNÀSSAR dins el marc de les activitats del seu 50è Aniversari. Serà a la capella de La Misericòrdia de Palma el dijous 4 de maig a les 19.30h.
Informo també que s´organitzarà un bus “gratuit” desde Pollença fins a Palma (i tornada) per anar a veure l´Exposició. El bus sortirà a les 18h de Pollença i es preveu la tornada a les 21h aproximadament. Per més informació i per apuntar-se cal trucal al Museu de Pollença: 971 53 11 66. Hi ha temps fins dimecres 3 de maig.
Totes les persones que vinguin a l´Exposició serán obsequiades amb una làmina conmemorativa de l´exposició, gentilesa de la Fundació Dionís Bennàssar.
Atentament

 

Molt bones,

Aqui us deixem la invitació per la inauguració de l´Exposició que es farà en motiu del 50è aniversari de la mort de l´artista Dionís Bennàssar (1967-2017).
Aquest 2017 ha sigut declarat ANY DIONÍS BENNÀSSAR a Pollença i per aquest motiu es realitzaràn diferents activitats sobre l´artista pollencí, entre elles les dues exposicions d´obra inèdita tant a Pollença (dia 12 d´abril al Convent de Sant Domingo) com a Palma (el dia 5 de Maig a la Misericòrdia), vaires xerrades i conferències, exposicions temàtiques al Club Pollença i a la Galeria Dionís Bennàssar, així com classes de pintura, video Mappings o pel.lícules.
Anireu revent informació sobre elles tant aviat la tinguem disponible.
Moltes gracies i us esperem a tots.

 

Muy buenas,
Aqui os dejamos la invitación para la inauguración de la Exposición que se hará con motivo del 50 aniversario de la muerte del artista Dionís Bennàssar (1967-2017).
Este 2017 ha sido declarado AÑO DIONÍS BENNÀSSAR en Pollença y por este motivo se realizarán diferentes actividades sobre el artista pollensín, entre ellas las dos exposiciones de obra inédita tanto en Pollença (el día 12 de abril Convento de Santo Domingo) como en Palma (el día 5 de Mayo en la Misericordia), varias charlas y conferencias, exposiciones temáticas en el Club Pollença y en la Galería Dionís Bennàssar, así como clases de pintura, video Mappings o películas.
Iréis recibiendo información sobre ellas tan pronto la tengamos disponible.
Muchas gracias y os esperamos a todos.

 

Hello,
Here we leave the invitation for the inauguration of the Exhibition to mark the 50th anniversary of the death of the artist Dionís Bennàssar (1967-2017).
This year 2017 has been declared YEAR DIONÍS BENNÀSSAR in Pollença and for this reason different activities will be carried out on the artist “pollensín”, including the two exhibitions of unpublished work both in Pollença (April 12 in Claustre Sant Domingo) and in Palma (May 5 in Capella of Misericordia), several talks and lectures, thematic exhibitions at the Club Pollença and at the Dionís Bennàssar Gallery, as well as painting classes, video Mappings or films.
You will receive information about them as soon as we have it available.
Thank you very much and we are waiting for you all.